Motit liikkeelle

Hankkeen toiminta-aika 1.11.2015 - 31.10.2018

Motit liikkeelle - Etelä- ja Keski-Pohjanmaan metsänomistajille suunnattu koulutushanke, jonka tavoitteena on lisätä metsänomistajien tietoisuutta omistamiensa metsien mahdollisuuksista ja ohjata heitä omien metsien yrittäjämäiseen hyödyntämiseen. 

Hankkeen pääkohderyhmänä ovat maakuntien uudet ja kehittyvät metsänomistajat, asuinpaikasta tai metsänomistusmuodosta riippumatta. Hanke järjestää metsänomistajille koulutuksia, joissa tarjotaan kattavasti metsänomistuksen perusasioita sekä syventäviä asiakokonaisuuksia, joista osallistujat voivat koota itselleen sopivia koulutuspaketteja. 

Koulutuksia järjestetään sisätiloissa, maastoretkillä ja verkko-opintoina eri puolella Etelä- ja Keski-Pohjanmaata. Naismetsänomistajt on huomioitu omana kohderyhmänään ja heille järjestetään omia koulutustilaisuuksia. 

Hankkaan toteuttajina ovat Suomen metsäkeskus, Sedu Aikuiskoulutus, MHY Keski-Pohjanmaa ja KPEDU. Hankkeen rahoittajina (90 % osuudella) ovat Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan Ely-keskukset maaseudun kehittämisvaroista. 

Lisätietoja: 
Johanna Salla-Uitto, projektityöntekijä
puh. 040 680 7054 / johanna.salla-uitto(at )sedu.fi

Hanketiedot Metsäkeskuksen sivuilta: 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti